Kategorier
Nyheter fra Slow Food Røros

Aktiviteter i 2022

Torsdag 24.mars besøker vi Rørosmeieriet. Etter omvisning og smaksprøver drar vi videre til Galåvolden gård. Her var vi som nystartet Slow Food lag for 10 år siden, og mye har skjedd på Galåvolden siden den tid! Det får vi høre om, i tillegg til den unike gårdshistorien, og hvordan de driver i dag med mangfoldig produksjon og produktutvikling.

Galåvolden gård kan føre historien over 300 år tilbake i tid.

Her venter også en smakfull buffet på oss, med de fleste av Galåvoldens varer; ulike typer oster i ulike lagringer, geleer, pølser, tørkakjøtt, egg, marengs, vafler, pannekaker, flere av deres spesielle iser og selvfølgelig litt tilbehør samt kaffe.

Mer info og påmelding

I april avvikler vi årsmøte i Slow Food Røros digitalt, nærmere info kommer.

Langhelga 9. til 12. juni blir det ny Slow Food tur! Da skal vi til Nord-Vestlandet på klippfisktur! Sett av datoene – program kommer.
Les mer.