Bli med oss i 2022

Lyst på flere matglade arrangementer framover?
Da må du sette av de følgende datoene ut over etterjulsvinteren og våren/sommeren 2022. Vi håper at vi for alvor har lagt pandemien bak oss, så vi nå kan gå over til normale tider igjen, med mange interessante og spennende samlinger i regi av Slow Food Røros.

Fra rakfisklaget i november.

Følge med på nettsidene våre og på Facebook, der vi oppdaterer med mer informasjon fortløpende. Har du spørsmål eller kommentarer, kontakt oss gjerne på admin@slowfoodroros.no.

Lørdag 22.januar skal vi lage surpølse sammen av lam som har beitet i urtefatet i nasjonalparken ved Forollhogna.

Vi skal tilberede og stappe pølsene sammen, og etterpå skal vi spise spare ribs av de samme lammene. Dette blir et kurs som foregår på dagtid, der vi avslutter med et koselig måltid etterpå.

Fredag 4.februar lager vi nok et treff der vi spiser surpølsene som vi lagde i januar. Egen påmelding for begge aktivitetene med surpølse kommer.

Torsdag 24.mars besøker vi det nye Opplevelsesmeieriet hos Rørosmeieriet. Etter omvisning og smaksprøver drar vi videre til Galåvolden gård, der vi får høre gårdshistoria og spise et måltid basert på råvarer fra gården. Egen påmelding kommer.

Tirsdag 5.april avvikler vi årsmøte i Slow Food Røros digitalt. Innkalling og årsmøtepapirer sendes ut i god tid.

Langhelga 9. til 12. juni blir det ny Slow Food tur! Da skal vi til Nord-Vestlandet på klippfisktur! Sett av datoene – program kommer.