Styret i Slowfood Røros:
Leder:
Hilde Bergebakken
hilde.bergebakken@roros.net
tlf. + 47 911 95 658
Convivium leder for Slow Food Røros, sitter også i interimstyret for Slow Food in the Nordic Countries, styringsgruppa for Terra Madre Norden og ressursgruppa for Slow Travel.
Jobber til daglig med bærekraftig reiselivsutvikling og er en matentusiast med glødende interesse for lokale mattradisjoner, både lokale og fra hele verden.
Sekretær:
Åste Øverby
aaste@spydspissen.no
tlf + 47 906 96 123
«Tidligpensjonist» bosatt i Midt-Østerdalen, som er opptatt av natur- og miljøvern, økologisk landbruk, ren og kortreist mat. Bodde noen år på Røros og kom i kontakt med Slow Food – trivelige folk med mye kunnskap, gode produsenter og spennende aktiviteter.
Styremedlem:
Marit Evanger
marit@rorosmat.no
tlf. + 47 917 74 247
Ny i Slow Food- sammenheng, men «gammel» i matsammenheng. Lang fartstid i meieriindustrien, slakteriverdenen og lokalmatnettverk. I overkant interessert i mat, landbruk og utvikling. Hjertebarn er kunnskap og kompetanse i hele verdikjeden, og innovasjon. Hvordan utvikle ny mat / matretter og samtidig ta vare på tradisjonene?
PS. Gleder meg over bl.a å være dommer i NM i Kjøttprodukter. Fornøyelig og lærerikt!
Kasserer:
Jan Erik Øvergård
jan.erik@pressit.no
tlf. +47 930 42 382
Forfatter, tidligere journalist og leder for eget datafirma, flyttet til Røros i 2019 etter mange år i Oslo.
Opptatt av at de gamle mattradisjonene i distriktet ikke skal gå i glemmeboka.