Det finnes mange oppskrifter på surpølse, i ulik tradisjonslitteratur. Her gjengir vi noen av oppskriftene, slik de ble presentert på kurset vi hadde i regi av Slow Food Røros.
Oppskriftene er samlet av Bente Kristiansen og Ingulf Os som var lærere på kurset 22. januar 2022.
![](https://usercontent.one/wp/www.slowfoodroros.no/wp-content/uploads/2022/01/Oppskrift1-702x1024.jpg?media=1643033444)
![](https://usercontent.one/wp/www.slowfoodroros.no/wp-content/uploads/2022/01/oppskrift2-771x1024.jpg?media=1643033444)
![](https://usercontent.one/wp/www.slowfoodroros.no/wp-content/uploads/2022/01/oppskrift3-891x1024.jpg?media=1643033444)
![](https://usercontent.one/wp/www.slowfoodroros.no/wp-content/uploads/2022/01/oppskrift4-526x1024.jpg?media=1643033444)
![](https://usercontent.one/wp/www.slowfoodroros.no/wp-content/uploads/2022/01/Oppskrift5-722x1024.jpg?media=1643033444)