Geite-familien på Tynset

Anne Ragnhild og Lars Rønning som står bak Heidrun AS driver en nisjematbedrift på Tynset. Her videreforedler de småfekjøtt ved bruk av lokale råvarer. Med stor håndverksmessig innsats oppnår de produkter med tradisjonspreg og høy kvalitet. Ambisjonen er å lage noe du vil huske for særegenheten og den gode smaken!

Slow Food planlegger å avlegge et besøk hos Heidrun, men dessverre så fikk vi ikke nok påmeldte til første forsøk. Vi planlegger å gjøre et nytt forsøk kanskje alt til høsten 2022, følg med på nettsidene og Facebook.

Heidrun driver oppdrett av eget småfe, har egen gårdsbutikk der de selger sine lokale produkter, og kan tilby servering med alle rettigheter.

Har du tanker om et besøk hos Heidrun, send oss gjerne en mail.
admin@slowfoodroros.no

Navnet Heidrun stammer fra norrøn mytologi. Heidrun (på norrønt Heiðrún) er navnet på ei geit. Heidrun beiter på taket av Valhall sammen med hjorten Eiktyrne, der de spiser av greinene til treet Lærad som vokser der. Heidrun forsyner einherjene i Valhall med mjød; fra juret hennes renner det mjød ned i et stort drikkekar som står i hallen, og mengden er stor nok til å gjøre alle einherjene drukne.

Les mer på
https://www.heidrunprodukter.no/

Anne Ragnhild Thomlevold Rønning har utdannelse fra UMB- næringsmiddelfag- med fordypning i animalteknologi.